I’m LOST

- реклама -

I’m LOSTЗападно рок звучене и нестандартен видеоклип – новият проект на Тома – “I’m LOST”

  

Тома пусна първото си авторско парче “I’m LOST”, на английски език, в глобалната мрежа (http://www.youtube.com/watch?v=YrgGRIvsvR4), с което категорично доказа, че българският рок не само е още жив, но и има голямо бъдеще. Само часове след премиерата на новото му видеото, заваляха положителни коментари и поздравления за рок идола и музикантите от едноименната му група, с която заедно аранжират и изпълняват песента. 

Суперлативите не се ограничават само по отношение на свежото и модерно звучене на “I’m LOST”, много са положителните коментари и за видеото към песента, режисирано от Васил Стефанов. Началото на клипа много напомня за скока на Феликс Баумгартнер от ръба на космоса, но се оказва, че е чисто съвпадение и както от бандата на Тома казват “поглед в бъдещето”, защото снимките са направени седмици преди скока на Феликс.

На страницата си във facebook Тома споделя, че “…няма по- удоволетворяващо нещо от това да създадеш нещо сам, да работиш, за да се получи добре и накрая добрия резултат да зарадва верните ти фенове.”

Музикантът твърдо вярва, че в България има много рок почитатели и това го мотивира да продължава да прави рок музика. През последните месеци Тома репетира с групата си и подготвят силен репертоар, който ще представят на живо в начало на следващата година. Независимо, че в момента зад изпълнителят не стои музикален лейбъл, компанията Монте Мюзик се ангажира с подкрепа за промоцията на “I’m LOST”, а на по-късен етап и продуценство на следващите проекти на звездата.

- реклама -