Ихтиман надигра Правец

- реклама -

Ихтиман надигра Правец в танцовото шоу „Надиграй ме” по БНТ2

 

За трета поредна неделя оценките на зрителите и журито дадоха почти равни шансове и на двата отбора в танцовото шоу „Надиграй ме 3”. След оспорвано надиграване и в трите кръга на предаването зрителският вот определи за фаворит танцьорите от формация „Слънце”, град Ихтиман с минимална разлика.

Изпълнителите и от двата малки града на България показаха оригиналност при избора на национални костюми и великолепни певчески способности. Оказа се, че освен да се надиграват, изпълнителите могат и да се надпяват. Въпреки крехката възраст на клуб „Бояна” от Правец –  шест месеца, момичетата проявиха завидни танцови умения и разтърсиха сцената с вихрен шопски танц.  Клуб „Слънце” от град Ихтиман изненада зрителите и журито с изпълнението си на автентична ихтиманска копаница, която не се танцува никъде другаде в България. Оказа се, че и двата отбора са имали огромно желание да участват в „Надиграй ме” още от старта на предаването и са подготвили представянето си в студиото до последния детайл.

В рамките на дванайсет месеца „Надиграй ме” се превърна в един от най-успешните проекти на БНТ Свят и БНТ 2.  С танцовото шоу сателитният канал и най-новата телевизия в националния ефир удвоиха аудиторията си в този часови пояс. На 20 май Асеновград и Кърджали ще превземат сцената в студиото на „Надиграй ме”.

Гледайте „Надиграй ме 3”, всяка неделя от 20:45ч.по БНТ Свят и БНТ 2 !

- реклама -