И те тръгват на море…

 

Chereshkata_na_tortata01 (1)Черешката на тортата” се гмурка в лято 2013

 

Гости  на море –  с нощно къпане и плажни състезания посрещат Златка, Искрен Пецов и Тони Димитрова

 

 

Златка, Искрен Пецов, Тони Димитрова, Здравко и Иво Танев поемат към пет различни морски дестинации в „Черешката на тортата”. Звездният отбор през следващата седмица далеч няма да бъде на почивка –разходка на плажа с 12-сантиметров ток, състезание с водно колело и нощно къпане ще бъдат само част от новите летни дисциплини в предаването.

 

Още в първата вечер Златка ще предложи на гостите състезание с водни колела – на брега на Каваци. Преди това обаче те ще я изненадат, като Тони Димитрова подари атлас на домакинята, а самата тя ще приеме подаръка с чувство за хумор. Златка ще посрещне гостите в семейното заведение на къмпинг, а на вечерята всички участници ще се настанят в  бар на самия плаж. Домакинята ще сподели намерението си да открие фондация и да помага на хората, както и голямата си  мечта – да стане новинар. 

 

Домакинът във втория ден от седмицата Искрен Пецов ще посрещне звездите на къмпинг Смокиня, където ще ги изненада с типична къмпинг вечеря. Изненадата за гостите ще бъде нощно къпане в морето, за което Искрен ще се съблече гол, а това дълбоко ще смути Златка. Всички ще се забавляват с притеснението на плеймейтката, а по-късно самият Искрен ще зададе въпроса наистина ли тя се е снимала за мъжко списание.

 

В сряда Тони Димитрова ще изхвърли предястието и десерта, които е подготвила за гостите, точно преди те да пристигнат. По време на вечерята в своя дом в Бургас тя ще разкаже за началото на своята музикална кариера и за избора, пред който е била изправена – да продължи със сигурната си работа на машинописка или да се захване с музика. След този разговор останалите гости бързо ще се впуснат в  откровения, а Иво Танев ще разкаже за периода, в който е изкарвал прехраната за себе си и семейството като уличен музикант. Изненадата за гостите ще бъде отново музикална, а Тони ще покани в дома си група Фанданго.

 

Един от най-колоритните участници в Big Brother – Здравко, ще се гмурка, за да набави морски дарове за вечерята на следващия ден в „Черешката на тортата”.  Той ще посрещне останалата част от компанията в родния Приморско, а вместо изненада, ще помоли двама изпълнители – Тони и Искрен, да попеят.

 

Иво Танев ще бъде домакин в последната вечер от седмицата. В петък той ще посрещне гостите с каруца, а след това ще ги заведе до турската граница в град Резово. Всичко това ще е подкрепено от специално здравословно меню, а за финал гостите ще стрелят с пушка.

 

„Черешката на тортата” – от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ

 

- Advertisement -