Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим при Митко Павлов в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (10 април 2021 г.), отваряме отново портала за забавление с щурото шоу „Събота вечер с БНТ” с водещ Митко Павлов.

Христо Мутафчиев, ще ни разкаже куп забавни истории, сред които как са го преследвали мутри, за да… му върнат пари. Актьорът споделя какво се случва с него, когато трябва да целуне колежка на сцената. Освен това, Христо ще проведе вечерна физзарядка и ще покаже на водещия техники, които е усъвършенствал с фитнес треньорката си.

За първи път в световната история на телевизията, рок легендата Милена Славова, ще кара рокерски мотор по чипровски килим в студиото на „Събота вечер с БНТ”. Ще научим как и дали, жената с екстравагантни визии приема модерните прически на дъщеря си и как с помощта на ножица, кабел и мощен токов удар можете да оформите бретона си. Задават се и нови хитове от дуета Милена и Митко Павлов, които ще чуете и видите за първи път тази събота.

За да е още по-горещо, на гости на Павлов ще бъде и скандалната Санта Китана заедно с балета си. Изпълнението, което ще покажат е за червена точка. Не една, но колкото и червени точки да сложим – все ще са им малко.

Фитнесът за широки усмивки отваря в събота по БНТ1.
Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 10 април, в 21:00 ч.

Start typing and press Enter to search