HELLO!България

- реклама -

Hello_58_CoverКакво съдържа бр. 58 / 04.04.2013 г. на HELLO!България 

 

Ексклузивно:

 

Бекстейдж с Адел: за любовта, музиката и победите

 

Новият брой на HELLO!България ви среща бекстейдж с Адел и разказва историята на живота й под нов, още по-интересен ъгъл. В ексклузивния материал ще усетите емоциите, които са вдъхновили един от най-големите гласове на Великобритания, ще разберете как са написани най-големите хитове на звездата и какво изразяват текстовете им.

 

В момента, в който хванах в ръка микрофона, осъзнах, че искам да се занимавам с пеене” – споделя Адел.

 

HELLO! България разкрива още:

Как е реагирала Адел на новината, че трябва да прекъсне музикалните изяви за известно време, как е отвърнала на спекулациите по този повод и как се чувства звездата с новата, голяма любов в живота си.

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

 

* Ексклузивно заHELLO!България Миа Сантова споделя радостта и емоциите в очакване на първото си дете. Как протича бременността на известната водеща, как се подготвя тя за нея и какви са професионалните й планове, само в новия ни брой.

 

Първият път, когато разбрах, че нещо се случва, беше на 31 декември. С моя приятел посрещнахме новата година радостни!”

 

* Единствено пред HELLO!България Мисис България 2007 Мариана Маринова представя 5-месечния си син Димитър. Екипът на списанието гостува в изпълнената с усмивки къща на красавицата, която разказва за радостите и грижите за двете си деца.

 

„Той много се смее. Събужда се с усмивка, ляга с усмивка”- споделя Мариана Маринова за сина си Димитър.

 

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO!България:

 

  • Впечатляващата сватба на Сам Брансън и Изабела Колтор – петдневно изживяване сред семейство, приятели и кралски особи.
  • Атанас Бончев – Наката, забърква семейни аламинути
  • Мариан Бачев – инженер по настроението.

 

За списанието: HELLO!България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. 92 страници само срещу 1,99 лв.! Безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания вече 2 години.

 

За Издателството: S Media Team е лицензен партньор на най-престижните световни издателства, като Axel Springer, Conde`Nast International, Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited, Immediate Co (BBC Worldwide Magazines), Newsweek.

Портфолиото на S Media Team включва световноизвестни и локални издания като AutoBild България, BBC Знание, BBC GoodFood България, BBC TopGear България, Glamour, HELLO! България, MODA, Newsweek България, Prime_Time, Speed-Press (Автомобилната информационна агенция), Yachting&Lifestyle.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

 Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката на Вазов

170-тата годишнина от рождението на Патриарха на българската литература заварва народа ни във времена на смут и страхове  Борис Христов и издателство „Рива“ издават лириката...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...

Без закон за опазване на рисовете у нас, популацията им ще изчезне

За съжаление в България рисовете изчезват. Последните данни са от 2008 г., имаше данни за рисове, които навлизат по Осогово, където са...

Гешев: Аз не следя творческата дейност на Бобоков

"Аз не съм видял какво е извадил обвиняемият Бобоков, тъй като не следя творческата дейност на подсъдими лица. /БГНЕС