HELLO! България и Асен Блатечки

- реклама -

Hello_99_Cover_No_BC

Life is beautiful…
Какво съдържа бр. 99/11.11.2014 г. на HELLO! България

ОТКРОВЕНО ИНТЕРВЮ!
Асен Блатечки: „Струва си да се бориш за свободата си и щастието на близките”

Минути преди да грабне отличието „Златна роза” за главна мъжка роля, Асен Блатечки споделя пред HELLO!България емоциите около новия си проект „Съдилището”. Актьорът споделя, че героят му е много различен от него самия, но с удоволствие е приел главната роля в този истински, както го нарича той, филм. Асен разказва, че за разлика от героя си, той е имал хармонични отношения с баща си и са били изключително близки. Обича ли Асен Блатечки да се връща в спомените, как е реагирал, когато е видял филма за пръв път, и на какво иска да научи децата си – само в HELLO!България.
„Обичам да си спомням, но не живея с миналото” – споделя Асен Блатечки.
HELLO! България разкрива още:
Защо е плакал бащата на Асен, когато са приели сина му в НАТФИЗ, за какво се бори актьорът, кой според него трябва да падне в съдилището и мислил ли е за емиграция.

* АЛХИМИЯ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО
Съдбата събира правилните хора. Чаровните водещи на „Търси се” Меги и Нели са идеалният пример за това. Близки приятелки от 12 години, екранни половинки и съседки, усмихнатите водещи споделят тайната на приятелството си и трудния професионален път, по който са вървели заедно. За какво се съветват една друга Меги и Нели, подлагано ли е приятелството им на изпитание и какво търсят в живота – само в новия брой.

И ОЩЕ…
Единствено в HELLO! България:
• Карибският рай на Томи и Дий Хилфигер;
• Славена Вътова споделя за мъжа в живота си;
• Кейт Мидълтън в очакване на бебето.

- реклама -