Къде, как и с кого почиват и се забавляват звездите през лятото?

СНИМКА МАРИЯ И ЛЮБО: ПЕТЯ ЧОЛАКОВА за списание HELLO! България
СНИМКА МАРИЯ И ЛЮБО: ПЕТЯ ЧОЛАКОВА за списание HELLO! България

 

Откровено и без цензура:

Мария Илиева и Любо разкриват дълбоката тайна на приятелството

 

Мария Илиева и Любо са едни от най-позитивните и обичани български артисти, а за тяхното дълго и красиво приятелство може да се напише книга. В откровено-усмихнат разговор пред HELLO! България двамата разказват за новите проекти пред себе си, за X Factor, как са се запознали, променило ли се е приятелството им с годините и какви емоции изпитват един към друг.

 

„Нямаме граница на истината!” – споделят Мария и Любо

 

HELLO! България разкрива още:

Как се обръщат двамата приятели един към друг и защо, мислили ли са за кариера в чужбина, на коя световна сцена искат да се срещнат, какви са бъдещите им професионални и лични планове.

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

 

* ЕКСКЛУЗИВНО: Малко преди да заминe за Африка като участник в  риалити шоу, Диляна Попова пак е там, за да заснеме уникална фотосесия. Ексклузивните кадри от мароканската приказка на красавицата – само в новия брой на HELLO! България.

 

* Къде, как и с кого почиват и се забавляват звездите през лятото? В специален материал HELLO! България събира уникалните разкази и снимки от слънчевите ваканции на Силвестър Сталоун, Леонардо ди Каприо, Кейт Мос и още от най-известните личности в света.

 

* ПЪРВИ СНИМКИ: Първите официални фотографии на принц Уилям и Кейт заедно с малкия принц Джордж, очаквани с нетърпение от целия свят, са вече факт. Снимките, както и първото интервю на Уилям като баща – в новия брой.

 

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

  •    Джон Траволта за самолетите, семейството и тайната на щастливия брак;
    • Последното интервю на Нелсън Мандела;
    • Михаела Филева с музика и любов в сърцето.
- Advertisement -