Група Те и д-р Милен Врабевски

- реклама -spot_img

Група Те и д-р Милен Врабевски в студиото на „Денят отблизо” с Мария

В понеделник гост на предаването е един истински мъж, патриот и работохолик, баща на три деца, усмихнат и позитивен – председателят на фондация „Българска памет”. Д-р Милен Врабевски финансира образователни и квалификационни програми за учениците от Родопите, както и на младата българска диаспора в Украйна и Молдова. Неслучайно той бе избран от Българския дарителски форум през миналата година за „Личност на годината”. Наскоро той се върна от Брюксел, където заведе 90 деца по случай „Дните на България” в европейските институции. Д-р Врабевски ще разкаже как е минала визитата там и лесно ли се справя с ролята си на баща покрай хилядите си ангажименти.
Във вторник специален гост на Мария ще бъде очарователната Преслава Пейчева заедно с не по-малко очарователните Ясен Велчев и Стоян Янкулов- Студжи. Четиримата са част от Група Те и ще представят новата си песен. Преслава е на сцена от 14-годишна, а през топлата есен на 2007-ма е избрана за вокалист на Група Те. Нейна половинка в живота е Ясен Велчев. Техни близки познати споделят, че двамата са наистина много щастливи заедно. Новата им песен носи закачливи летни нотки, а те ще разговарят с Мария за музиката, любовта и горещите танци.
В първите два дни от седмицата предаването ще направи мини поредица, посветена на акушерството и гинекологията. В понеделник темата е посветена на естественото раждане, а във вторник на ин витро процедурите. Демонстрациите са на тема водната гимнастика, съответно воден фитнес и водна зумба.

- реклама -spot_img