GRAZIA

- реклама -

 

с четири номинации  за „Жена на годината”

 

За седма поредна година списание GRAZIA провежда конкурса “Жена на годината”. Целта му е да отличи дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество. Критерият е базиран на адекватността на дамите в пространството и заслугите им към обществения живот през последната година. Гласуването става чрез SMS-и, както и на сайта на списание GRAZIA, и продължава до 8 декември 2012 г. На специална церемония победителките ще бъдат отличени със златни статуетки.

Тази година четири красиви, талантливи и много успешни дами от БНТ са  сред номинираните.  Мария Силвестър и Мария Андонова в категория „ТВ Програми” и Надя Обретенова и Жени Марчева в категория „ТВ Публицистика”.

В „Неделя х 3” Мария Силвестър търси неконвенционалната гледна точка,  впуска се в историите от живота на обикновения човек, за да разбере кое го прави необикновен.  Тя среща зрителя с хората отвъд табелата „София”, с тези, които попадат встрани от информационния поток и в същото време живеят в него, но по свои правила, позволяващи им да се чувстват щастливи.  Такава е и тя – неподражаема, цветна и нестандартна.

Лъчезарната дама, която всяка сутрин зарежда зрителите с положително настроение е водещата на „Денят отблизо“ Мария Андонова. Тя е от хората, които преминават през живота динамично, с чувство за хумор и много мечти. Мария влага ежедневно цялата си енергията в полезни модули и рубрики като студийното реалити „Влез във форма с нас“, „Зелената линейка”, „Училище за родители” и др.

От миналата есен в ефира на БНТ Надя Обретенова отваря забравени криминални случаи и търси възмездие за престъпления от преди десетилетия. Разследващото предаване „Студени следи”, на което чаровната журналистка е автор и водещ, си постави за цел да зададе всички неудобни въпроси по пътя към истината. Надя продължава достойно да носи отговорността към зрителите като лице на БНТ, водеща на „По света и у нас” и автор на много документални филми.

Още след като завършва журналистика, Евгения Марчева се впуска в дебрите на телевизията и шлифова таланта си в БНТ. По-късно е привлечена от магията на радиото и 9 години е външнополитически репортер в Дарик. За щастие на всички зрители от 2010-а тя отново е в ефира на националната телевизия с безкомпромисен професионализъм, интелигентни въпроси и телевизионна класа като водеща на сутрешния блок „Денят започва”.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -