Graffa Jim Beam Tour 2012

- реклама -spot_img

Плеяда от звезди присъстваха на финалния концерт

от турнето на Графа

 

На финалния концерт на Graffa Jim Beam Tour 2012 в столичния клуб „Once Upon A Time Biblioteka“ присъстваха много от звездите в българския шоубизнес – Калин Врачански, Мариан Вълев, Диляна Попова, Мария Игнатова, Митко Павлов,  Веско Ешкенази, Орлин Павлов, Маги и Кремена Халваджиян, синът им Бебо и адреналинката Алекс, Били Хлапето и Майк Лексъс и много други.

Супер успешното турне премина през десет български града. Графа и екипът му представиха грандиозно музикално шоу пред хилядите фенове в препълнените нощни клубове. В двучасовата програма, изпълнена с много енергия и заряд, бяха включени хитовете от последната година – „Никой“, „Невидим“, „Заедно“, „Тяло в тяло“ и селекция от най-добрите песни на Графа. За страхотните сценични костюми, който бяха направени по продължение на линията на „Никой“, се беше погрижила стилистката и сценограф Антония Попова. Заради големия интерес във Варна, Пловдив и София, Графа, DJ Borche, Теа от Teabo Project и балерината Индира направиха по два концерта. Турнето, което беше планирано за февруари и март се удължи и през първата седмица на април.

След края на турнето Графа няма да има време за почивка, а продължава работата по новия си сингъл, който ще е готов в края на април. Парчето ще е съвместно и с много различно звучене, но засега се пази в тайна кой ще участва в него.

 

- реклама -spot_img