Господари на ефира и Беновска – велики както винаги (господарите, разбира се)

За разлика от “Шоуто на Слави” сайтът на “Господари на ефира” има функцията да се вграждат видеата им и в други интернет издания. Не, че е трудно и Слависайт да го направят, но дори и след като им се подхвърли като идея, това не се случи. Жалки!

Но темата е друга! Беновска и уникалното видео на “Господари на ефира”!

С две думи Господарите са най-добрите в тв ефир и това е!

Start typing and press Enter to search

ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” СЕ ЗАВРЪЩА НАЕСЕН ПО НОВА ТВ

 

Нова ТВ и продуцентът на „Господари на ефира” – Джуди Халваджиян, имат удоволствието да съобщят на верните почитатели на предаването, че още тази есен любимото им шоу се завръща на екрана.

„Господари на ефира” ще бъде изцяло обновено – с нови декори, нови рубрики и още много изненади , които зрителите ще видят скоро – вече в ефира на Нова ТВ. През  новия сезон предаването няма да продължи сътрудничеството си с италианското Striscia La Notizia.

През деветгодишната си история „Господари на ефира” претърпя много промени и следвайки логичния си път на развитие, се отдалечи значително от италианската версия, създавайки свой уникален облик. Екипът от сценaристи, режисьори и водещи, които превърнаха „Господари”-те  в институция, подготвя един още по-атрактивен и запомнящ се десети сезон на хитовото шоу!

Start typing and press Enter to search