Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО БГ РАДИО представя:
Годишни Музикални Награди 2014
Десет нови бг песни правят премиера в Благоевград

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО вече повече от десет години е най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена и всяка година медията успява да събере на една сцена най-ярките и любими изпълнители на България.
„Харесай българската музика“ с БГ РАДИО и през 2014 г. в Благоевград на 9 май и в ефира на НОВА на 11 май от 22 ч.!
Повече от десет български изпълнители са си харесали церемонията на БГ РАДИО, за да представят новите си продукции на площад „Георги Измирлиев“ в югозападния град, който участва в обща кандидатура със София, Перник и Кюстендил за Европейска столица на културата 2019. Слушателите на БГ РАДИО ще станат преки участници в подготовката и репетициите за церемонията в специално радио студио „Преди старта“ от площад Георги Измирлиев в Благоевград, което стартира още в 15 ч. на 9 май.

Освен десетте премиери на нови песни, на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО, ще прозвучат и хитовете на изминалата година, които публиката вече хареса и за които гласува повече от месец на www.bgradio.bg.

Точно в 21 ч. в Благоевград заедно с водещия Любо Киров, на сцената ще стъпят 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б. Т. Р., Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, VenZy.

БГ РАДИО благодари за подкрепата на приятелите си от Община Благоевград, Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ” и Нестле България. Церемонията по връчването на Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2014, ще се проведе на 9 май от 21 ч. на пл. Георги Измирлиев в град Благоевград и ще бъде излъчвана на живо по БГ РАДИО и в неделя, 11 май по НОВА ТВ от 22 ч. Очаквайте скоро и уикенд с най-интересното от церемонията на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2014 и по Сити ТВ!

- Advertisement -