Годишни Музикални Награди 2012

- реклама -spot_img

Обратното броене до шоуто

Годишни Музикални Награди 2012 започна!

 

Лили Иванова със специално участие на церемонията на БГ РАДИО! 

 Броени дни остават до най-големия музикален спектакъл на годината – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2012 на 22 април в зала 1 на НДК!

Голямата българска певица Лили Иванова потвърди, че ще вземе участие в десетите Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО в Деня на Земята.

Орлин Горанов и Любо Киров ще бъдат водещите на церемонията с мото Нова мечта, а от екипа на БГ РАДИО обещават още незабравими изпълнения от: Елица Тодорова, Лили Иванова, Графа, Бобо, Васил Найденов, Мария Илиева, Дивна, Миро, Орлин Горанов, Мариана Попова, Тони Димитрова, Кристина Димитрова, Рут, Белослава, БТР,  Софи Маринова, Лора Кораджова и Симфоникс. 

С Годишни Музикални Награди 2012 екипът на радиото, което пуска само българска музика, дава символично ново начало на бг сцената, в което утвърдените вече имена подават ръка на новите лица в българската музика. БГ РАДИО представя и чисто новото си лого, идеален пример за това как модерното и традиционното могат да работят в синхрон и като визия, и като звук.

Гласуването за музикалните отличници на изминалите две години продължава още няколко дни – до 21 април, 00:00 ч.  на http://gmn.bgradio.net. А всеки ден слушателите могат да си спечелят двойна покана за десетата церемония, ако останат на честотите на БГ РАДИО.

 Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 ще се проведат в зала 1 на НДК на 22 април и ще се излъчат по bTV и CITY TV. Билети за церемонията се продават на касата на Ticketpro в билетния център на НДК и в мрежата на Ticketpro.

 Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 се реализират с подкрепата на програмата за корпоративна социална отговорност VIVACOM Фонд, BMW България и Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ”, Тандем В ООД,  Валерий СиМ Груп АД   и с медийното партньорство на CITY TV, bTV и сп. Блясък и Story.

- реклама -spot_img