Go Week

- реклама -spot_img

Go Week щурмуват западната сцена с “When” 

Момчетата от рок бандата Go Week усилено работят по своя дебютен албум. Първият сингъл “When” вече е готов и бе представен заедно с видеото на първия концерт на новия лейбъл Dazibao Publishing на 26 ноември в Sofia Live Club.

Продуцентите от чуждестранната компания съобщиха, че вече са договорили Go Week да бъдат промотирани във Великобритания. Към младата група има интерес и от Полша.

След успеха на “The Way You See The World”, която достига финала на българската Евровизия и е класирана на трето място в billboard-bg.com, Дау, Венко, Ники и Жоро са по-уверени и вдъхновени отвсякога.

Парчето “When” и видеото към него събраха овациите на публиката със семплия, но изключително лиричен и проникновен стил.

Текстът и музиката са на Go Week, а песента е записана и миксирана в La Villa студио. Матерингът е на французина Жан-Пиер Шалбо. Режисьор на клипа е Стоил Вътев. 

Момчетата от Go Week демонстрират неоспорим талант и заявяват своето желание да се докажат на музикалната сцена както в България, така и извън страната.

 

В прикачените файлове ще откриете снимков материал на групата.

Линк към видеото на “When” тук

- реклама -spot_img
Previous articleЧетвърта власт
Next articleQueen