Уикенд в Рим

- реклама -

Съпругата на италианския посланик тегли  късметлия, който ще спечели уикенд в РимСъпругата на италианския посланик тегли  късметлия, който ще спечели уикенд в Рим

 

На 21.05. в италианския ресторант ДЖОЯ (GIOIA) ще бъде избран късметлията, който ще спечели уикенд за двама в Рим. Талончето с имената на победителя ще бъде изтеглено от ръката на съпругата на италианския посланик Дана Бенаци. Тя е специално поканена от собственика на ДЖОЯ Маркантонио Паризи в качеството си на „кръстница” на събитието. Така в Италия наричат човекът, който тегли печеливши от томболи. Всички клиенти, които са оставили данните си на талончета в ресторанта, са поканени, защото всеки от тях има шанса да бъде късметлията. Сред гостите на това събитие ще бъдат още проф. Александър Чирков, художникът Светлин Русев, певицата Камелия Воче, вероятно (ако успее да пристигне в София навреме) и Юлияна Дончева.

 Собственикът на ресторант ДЖОЯ (GIOIA, на итал. „радост”) Маркантонио Паризи стартира тази инициатива през март за най-големите фенове на италианската кухня. Всеки, който обича да похапва  италиански кулинарни шедьоври и  е оставил данните си в ресторанта, има шанс да ги опита  и на римска територия. 

- реклама -