Get Famous 2 и радио NOVA

- реклама -spot_img

Get Famous 2150 поискаха да станат известни

с Get Famous 2 и радио NOVA!

Победителят подгрява DJ Sharam на партито за рождения ден на Yalta Club

Радио NOVA – радиото, което излъчва най-добрата и актуална селекция от музика и предавания в областта на електронната култура, слага официален край на DJ надпреварата Get Famous 2.

За по малко от месец 150 слушатели изпратиха свои авторски сетове на Your Mix на www.radionova.bg с надеждата именно техният микс да прозвучи в ефира на любимото им радио на 101. 7 FM.

Примамливата награда този път включваше и друга уникална възможност – победителят да пуска преди носителя на Грами – DJ Sharam тази събота, 18.02, в Yalta Club на партито по случай рождения ден на най-добрия клуб в София.

Изборът на най-качествен сет сред всички участвали съвсем не беше лесен, но журито – представители от екипа на радио NOVA и Yalta Club – беше единодушно в решението си – George West е победителят от Get Famous 2. Той е от Благоевград, на 21 години, слуша предимно онлайн на www.radionova.bg, пуска deep и tech house и има опит зад DJ пулта oт 2006. Тази събота на George West му предстои да открие партито с едночасов сет от сцената на Yalta Club.

След него зад пулта ще застанат един след друг Juan Alvarez, DJ, утвърдил се вече на софийската сцена, който звучи всеки последен четвъртък от месеца по радио NOVA с Warm Up от 22 ч. и самият DJ Sharam. Неговото Yoshitoshi Radio шоу е гаранция за качествена електронна музика – всяка събота от 19 ч. до 20 ч на 101. 7 FM.

За да спечелите покани за събитието в събота и да чуете на живо големия победител от Get Famous 2 George West: слушайте 101. 7 FM и следете www.radionova.bg.  

- реклама -spot_img