Гала разплака Поли Генова

Гала разплака Поли Генова в днешния епизод на „На кафе”

 Бабата на певицата е изиграла ключова роля в творческото развитие на своята внучка, за което Поли ще й бъде винаги благодарна

 

Гала разплака Поли Генова тази сутрин в предаването „На кафе”, когато попита гостенката си за подкрепата, която е получила от най-близките си хора.

 

Изпълнителката на хита „На инат” разказа с умиление как първо родителите й са я насочили към пеенето, но човекът, изиграл ключова роля за развитието й като артист е баба й. „В един момент майка и татко не можеха да ме водят вече на уроци и тогава баба каза, че напуска работа и започва да се занимава с мен. Така, благодарение на нея, успях да правя това, което исках”, разказа през сълзи Поли.

Бабата, която миналата година си е отишла от този свят, е била първата, която й звъннала след победата на миналогодишната „Евровизия”. Тогава възрастната жена била толкова развълнувана и горда, че не успяла да каже нито една дума по телефона, а само плакала. При спомена за нея певицата не успя да сдържи сълзите си, а Гала също се поддаде на емоцията в студиото.

С леко неудобство менторката от „X Factor” сподели за разочарованията, съпътствали победата й на българското издание на „Евровизия”. Тъй като никой не я подкрепил финансово, за да промотира песента си, тя самата финансирала няколко малки турнета в близките държави, като за пътуването до Гърция не само наела бус, но и сама шофирала. Нейни приятели пък й помогнали с рекламни материали, а за капак Поли трябвало да се раздели със сценичния си костюм, с който пя на полуфинала в Дюселдорф. БНТ дори й взела обицата-перо.

 

Въпреки това Поли Генова сподели, че трите минути на сцената в Германия, са били най-щастливите в живота й, защото през цялото време е усещала подкрепата на всички българи – не само в залата, но и извън нея. 

Start typing and press Enter to search