Футболни страсти и в „Мис България 2013”

 

Футболни страсти и в „Мис България 2013”Мач между красавиците завърши с много радост, сълзи и контузия

 

В сезона на най-разпалените родни футболни страсти по европейските терени, красавиците в шоуто по TV7 „Мис България 2013” също ще си спретнат оспорван мач тази вечер в епизода от 23 часа. Момичетата се разделиха на два отбора, носещи имената на тимовете, които представят България в eвротурнирите, а с функцията на капитани се нагърбиха Звезделина и Боряна. Кой ще плаче и кой ще се смее, кое нежно тяло ще се контузи, щом слезе от високите токчета, зрителите ще видят веднага след истинския футболен сблъсък между „Ботев” (Пловдив) и „Щутгарт” в Лига Европа.

Водещият Кирил Ефремов пък ще разкрие поредната тайна от коридорите на Замъка. Оказва се, че не само Ингрид и Вили бяха приятелки от детинство. Има още две претендентки за короната, които се познават преди влизането в шоуто. Един техен спор ще извади тайната им на яве.

Скандалите вече са ежедневие в приказния Замък на принцесите, като всеки от тях започва като малък спор за хигиена и ред и прераства в изключително обидни квалификации и вулгарни определения. Звезделина и Боряна си завихриха колосална буря, която лъсна напълно в епизода в сряда вечер. Така двете красиви брюнетки оглавиха и давата лагера в шоуто – този на „лелките”, както саркастично по-младите наричат Звезделина, Миглена, Пенка и Емел, и този на „децата”.

Но докато „лелките” съблюдават дисциплината, четири от „децата” се позабавляваха под чаршафите. Във вчерашния епизод Франсин и Ингрид откровено се отдадоха на ласки помежду си в присъствието на Ашли и Адриана. Момичетата се целуваха, хапеха, пощипваха и галеха навсякъде и откровено разговаряха за ерогенни зони. До къде ще стигнат красавиците обаче – предстои зрителите да видят.

Гледайте „Мис България 2013” тази вечер от 23:00 часа, само по TV7.

Start typing and press Enter to search