ФРАКТУРА

- реклама -spot_img

14 години аудио-визуална “ФРАКТУРА” в ТВ ефира

 

 Най-старото предаване за рок и метъл музика в България – “Фрактура”, навършва 14 години в тв ефира. По този повод неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи годишнината с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 1-ви срещу 2-ри юли (неделя), в ефира на телевизия Диема ще стартира празничното издание “14 години Фрактура”. В продължение на два часа зрителите ще видят едни от най-забавните моменти от предаването. Акцентът ще бъде сложен върху кратки откъси от интервюта с Metallica, Whitesnake, In Flames, Tarja Turunen, Soulfly, Dimmu Borgir, Amorphis, Kreator, Sodom, Accept, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, Moonspell и много други.

 “Както и да го погледнем, 14 години са сериозно постижение за такъв тип телевизионно предaване. Истината е, че зрителите са тези, които ме мотивират да се боря за съществуването на това шоу. Благодарен съм както на тях, на колегите с които съм работил във времето, така и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и “Фрактура” през тези 14 години“, коментира повода Васко Катинчаров.

 “Фрактура” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни репортажи. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена, е вече 14 години в ефира на Диема, всяка неделя и с пълно повторение в петък.

 Началото на предаването “Фрактура” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. Дълги години то се излъчва по ММ, но след като канала е закрит през 2010-та, се мести в телевизия Диема. Това е и най-старото специализирано рок предаване в ефира. За целия този период от 728 предавания, зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

 Предаването “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. Шоуто се излъчва с приятелската подкрепа на Jack Daniels и Каменица.   

 

- реклама -spot_img