Фотоконкурс

- реклама -

Любителка на пътешествията спечели пътуване до

Малайзия, Сингапур и Тайланд

                            

Щастливката взе участие във фотоконкурса на Нестий „Започни нещо различно и сподели историята”

 

Повече от 280 участника с общо 320 истории, разказани в снимки, се бориха за първото място във фотоконкурса на Нестий „Започни нещо различно и сподели историята“. Истинско предизвикателство за журито, съставено от Темелко Темелков, Ясен Згуровски и Александър Шпатов, бе да излъчи само един победител, който да грабне голямата награда – екзотично пътешествие до Тайланд, Малайзия и Сингапур. След оспорвана дискусия тримата майстори на кадъра присъдиха първото място на Цветелина Ушатова. По време на 15-дневното приключение в далечния Изток тя ще посети Банкок, островът Ко Самуи, Пенанг, столицата на Малайзия – Куала Лумпур и още много други красиви места. Класираните на втори и трето място в конкурса ще могат да запечатват приятните моменти с Holga lomography camera и фотоапарат Canon EOS 1100D, които спечелиха от конкурса.

Връчването на наградите на тримата победители, което се състоя в търговски център „Сердика“, протече изцяло в духа на предизвикателството „Започни нещо различно“. Oрганизаторите бяха подготвили много забавни игри и изненади за всички присъстващи. Гостите можеха да избират между жонглиране с лимони, игра на Туистър, рисуване на татуировки и други малки приключения, в които да се впуснат за първи път.

До края на месец септември всички посетители на търговския център ще имат възможност да разгледат на етаж -1 най-добрите фотоистории, разказани от участниците в „Започни нещо различно и сподели историята“, избрани както от журито, така и от посетителите на сайта на конкурса.

 

- реклама -