ФОТОИЗЛОЖБА НА БНТ2

- реклама -spot_img

„НОВИНИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ“, ПОДРЕДЕНИ ВЪВ ФОТОИЗЛОЖБА ПРЕДСТАВЯ БНТ2

  ФОТОИЗЛОЖБА

Пътуващата изложбата на БНТ 2 „Новините на зрителите“ от днес е в София в Централното фоайе на НДК.

Фотосите  припомнят най-интересните репортажи, излъчени през годината, провокирани от сигнали на зрителите в цялата страна. Много от тях не просто отразяват проблеми, но се превърнаха и в част от тяхното успешно разрешаване.

„Редица рубрики в програмата на БНТ2 се родиха по идея на зрителите – една от тях е тематичната линия „Търси доброто“, която дойде в отговор на желанието на зрителите да има и добри новини, каза при откриването на изложбата главния продуцент на БНТ 2 Мариета Фидосиева. ,,Едно от големите събития през 2015г. за София е това, че Националния дворец на културата върна смисъла си и затова решихме софийската изложба да бъде точно в това пространство‘‘, допълни още тя.

„Медиите и специално БНТ2 винаги са играли важна роля в живота на София. Заедно успяваме да напипаме пулса на проблемите на големия град. За столицата ни отминалата година беше успешна, завърши изграждането на редица важни проекти. Надявам се и през 2016 г. с вашето съдействие да успеем да бъдем по-близо до гражданите“, заяви заместник-кметът на Столична община Тодор Чобанов.

Експозицията представя и успехите от най-мащабната кампания на БНТ2 „Купувам българско“, която продължава да подкрепя български производители и да насърчава потребителите да търсят и ценят родното производство.

Изложбата „Новините на зрителите на БНТ2“ ще остане отворена за посещения до 18 януари.

 

- реклама -spot_img