Флаш моб за 55-тия рожден ден на Майкъл Джексън

Фотограф:  Валентин Василев
Фотограф: Валентин Василев

Пред НДК се състоя концерт и флаш моб за 55-тия рожден ден на Майкъл Джексън.

Фенове се събраха за да отдадат почит на краля на поп музиката . На сцената пяха много млади и талантливи изпълнители, както и вече утвърдили се имена, като Криста, Лазар Кисьов, Тодор Гаджалов, Вяра Панталеева. дует Ехпоуз, Клавдия, Донна,

Христина Живкова, Гери Тодорова /Гоша /,Никол, Митко
Вокална група”Щурче”
Светослав Пиперов, Стефан Стоев и други. Концерта започна с изпълнение на емблематичната песен Man in the mirror и завърши с групово изпълнение на „We are the world”. По време на концерта балетна формация Moonwalkers показаха на присъстващите някои от характерните стъпки свързани с флашмобовете посветени на Майкъл Джексън по света. По средата и в края на концерта те дадоха старт на флашмоба.

_DSC3548Водещ на концерта бе Десислава Жаблнова, която също е фен на легендарния изпълнител. По време на концерта организаторите от продуцентска къща Кадър Тв Вижън дадоха възможност на Right Direction да представят своята благотворителна кампания / повече информация за кампанията им в прикачения файл/.
С това събитие феновете на краля на поп музиката отбелязаха датата 29 август и доказаха, че го пазят в сърцата си! В публиката бе забелязан тийнидолът Рафи заедно с актьора Николай Станоев!

 

_DSC3431

- Advertisement -