Финалът на филмовото риалити „Кастинг”

- реклама -spot_img

На 1 април е финалът на филмовото риалити „Кастинг”

 

Петима финалисти остават в съревнованието. Зрителите взеха решение на елиминации да отидат Наталия Цекова и Анна Симова, а журито единодушно избра да отпадне Анна. В момента тя учи актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ, а миналата година получи стипендия от Съюза на артистите, участва с епизодична роля в първия сезон на сериала „Под прикритие”. Анна изживя отпадането си драматично и както самата тя сподели, мечтата й е да получи голяма роля, каквато възможност предоставя риалити формата на БНТ1.

 

Режисьорът Стефан Командарев беше специален гост в журито на „Кастинг”, чийто филм „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” бе на крачка от номинация за „Оскар”. Виждайки актьорската игра на участниците, той остана впечатлен и каза, че би намерил роли за всички тях, тъй като са очарователни, талантливи и се справят прекрасно със задачите си.

 

Актьорски съвети по време на репетициите участниците получиха от голямата звезда на българското кино – Христо Мутафчиев. Предизвикателството пред младите актьори във вчерашния лайф бе да представят екранизации на сцени от литературните класики „Авантаж”, „Бялата стая”, „Лора от сутрин до вечер” и „Прокурорът”.

 

На 1 април риалити форматът „Кастинг” ще завърши с драматични сцени от български филми, а финалистите ще си партнират с актьорите – Ирена Милянкова, Александър Сано и Ани Пападополу.

 

Не пропускайте „Кастинг” този петък от 22.00 ч. по БНТ1 и по .

 

Влез в сериала и на http://casting.bnt.bg/ !

 

- реклама -spot_img