Финала на 30 кръг от “А” ПФГ

- реклама -spot_img

Относно: Публикации в пресата, писмо от СВ – РСА до БНТ и решение на Спортно техническата комисия на БФС от 22.05.2012г. за промяна часа на провеждане на срещата от 30 кръг от „А” ПФГ Лудогорец – ЦСКА от 17:45 на 20:00 ч. и излъчване на срещата от ТВ7

 

Във връзка с промяната на началния час на футболната среща Лудогорец – ЦСКА от 17:45 на 20:00 часа, ръководството на БНТ изразява изненада от решението на Спортно-техническата комисия към Български футболен съюз да направи промени в предварителната програма, уточнена в договор между БНТ и С.В.-РСА ООД. БНТ счита, че с действията си фирмата, ръководена от Валентин Михов грубо нарушава договорните отношения между двете страни, за което още вчера обществената телевизия изпрати писмо до нея. Представители на БНТ се свързаха с председателя на БФС Борислав Михайлов, за да изразят несъгласието си с решението на комисията, за което е изпратено аргументирано писмо.

В изпълнение на ангажимента си към зрителите и сключения договор, БНТ изпраща своите екипи в Разград и има готовност да изпълни клаузите по споразумението, като заснеме и излъчи двубоя Лудогорец – ЦСКА.

Днес в 16:00 часа каним медиите на специална пресконференция, на която ще ви запознаем с официалното становище на Българска национална телевизия по казуса. Брифингът ще се проведе в сградата на БНТ на ул. „Сан Стефано” 29.

 

- реклама -spot_img