Женени с деца в България-финал

- реклама -

История ала Хичкок на финала на първия сезон на

„Женени с деца в България”

 

Повторения на епизодите от първи сезон ще бъдат излъчвани през месец юни

 

Истински сюжет ала Хичкок ще отбележи финала на първия сезон на сериала „Женени с деца в България” този понеделник, 14 май. Тогава ще бъдат излъчени последните два епизода, а комичните истории на Бикови ще се завърнат в ефира отново през юни, когато от понеделник до петък, от 23.30 ч. ще вървят повторения на епизодите от първи сезон.

Какво се случва, когато Бикови решат да отидат на почивка в хотел „Двата кестена” в Бърдарски геран, Врачанско? Отговорът е поредица от комични ситуации, но този път премесени с елементи на трилър и сериозни престъпни намерения от страна на недобронамерени местни жители.

Мечтите на Бикови за екзотична почивка почти ще се оправдаят. Мястото не само ще се окаже по-хубаво, отколкото изглежда на брошурата, но ще предложи и неподозирани „развлечения”. Опасности ще дебнат отвсякъде – от дървениците в хотела до смразяващи дъха брадва и наточени сатъри.

Гост в епизода ще бъде и Силвия Драгоева. Тя ще се превъплъти в ролята на сексапилна камериерка, която ще превърне Бърдарски геран в истински рай за Жоро.

Как ще завърши злочестата почивка и кои ще бъдат оцелелите, зрителите ще разберат в последните два епизода на първия сезон на „Женени с деца в България” в понеделник.

- реклама -