FASHION DAYS

- реклама -

ЛУДИ РАЗПРОДАЖБИ ПОСТАВЯТ НАЧАЛОТО НА ОБНОВЕНИЯ ДИЗАЙН НА САЙТА НА FASHION DAYS

 

          През този месец Fashion Days предлага на потребителите си нови възможности за изгодно пазаруване. Всеки, който желае да обнови летния си стайлинг, може да разчита на модния навигатор с безпогрешен вкус – Fashion Days. На 14-ти август стартира кампанията Crazy Sale, която сутрин (8.00 ч.), обед (13.00 ч.) и вечер (19.00 ч.) до 21-ви август ще предлага на потребителите до 10 разпродажби на ден – всяка от тях с продължителност от 48 часа. Освен с продукти на топ брандове кампанията Crazy Sale впечатлява и с това, че цените ще бъдат дори по-ниски от стандартните на сайта.  Разпродажбите ще бъдат тематични и ще включват продукти от различни марки по дадената тема – например Born to be Wild, Girls’ Night Out, Pool Party, I Love Denim, Ladylike, Project Underwear. Сред дизайнерските предложения в рамките на кампанията са продукти на Alexander McQueen, Valentino, Dolce&Gabbana, Miss Sixty, Vivienne Westwood, Givenchy и много други.

          След приключване на кампанията Crazy Sale най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа ще изненада милионните си почитатели с нова стилна визия на сайта си. Под мотото „Нов дизайн, същите неустоими предложения” Fashion Days представя не само обновения си стайлинг, но и подобрените услуги на сайта, които ще улеснят пазаруването. Сред новостите на сайта на Fashion Days е и по-удобното разглеждане на кампаниите, които вече ще са разделени по категории: “Мъже”, “Жени”, “Деца”. При възникнали въпроси на разположение на потребителите е денонощният център за обслужване на клиенти с безплатен телефон за връзка.

 

          В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващия се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 3 000 000 почитатели в 7 европейски държави, е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия, Словения и Литва.

          Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер в региона, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

          Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до 70%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират с индивидуалния си стил, като го усъвършенстват и разнообразяват. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -