FACING THE SUN

КрискоКРИСКО ПОДПИСА С FACING THE SUN

Вече е факт – Криско е новото попълнение на лейбъла Facing The Sun, от който вече са част Ъпсурт и Лора Караджова, наред с много други артисти. Всички хитови заглавия от каталога на Криско вече са достъпни на mp3 за легално сваляне чрез платформата на Facing The Sun в iTunes на адрес: 
https://itunes.apple.com/album/krisko-beats-ep/id584580056.

След броени дни излиза и дългоочакваното ново видео на Криско “Не дължа нищо”, заснето с балет Магия и Мика Стоичкова, което ще бъде достъпно единствено на официалните канали на Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7. „Отдавна беше време да се създаде единен синдикат на артистите, който да се грижи за общите ни интереси”, коментира Криско решението си да се присъедини към лейбъла и добавя: „Радвам се, че това вече се случва и с Facing The Sun ще работим заедно.”

От централата на лейбъла в Mюнхен потвърдиха информацията и определиха Криско като изключително способен и интересен артист с международен потенциал. Относно бъдещите съвместни проекти за сега от Facing The Sun запазват мълчание. Вероятно обаче всичко е само въпрос на време, тъй като Криско изглеждаше видимо доволен от споразумението, а един от създателите на лейбъла сподели, че с Криско “предават на едни вълни” и очаква работата им да спори.

Повече за Кристиан Талев – Криско:

Кристиан Талев – Криско е роден на 11.05.1988 в София. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В амплоато си на изпълнител набляга върху хип-хоп звученето примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно. Посещенията на неговата продукция в интернет надхвърлят 15 милиона.

Start typing and press Enter to search