Facebook маркетинг

Занимавате ли се с Facebook маркетинг?

 

Фейсбук страниците са силно маркетингово оръжие. Ако вие все още нямате – не се бавете, веднага регистрирайте. Има много работа по една фейсбук страница докато тя стане работеща за вас. Има и ежедневна работа по всяка фейсбук страница, за да може тя да е жива и активна. 

Общуването с феновете е задължителен елемент. Следете редовно статистиката, възрастовите граници, регионите и поднасяйте такава информация, която би била интересна и  полезна да феновете ви. Ако се затруднявате по отношение на набиране на фенове, потърсете ни, чрез формата за контакт. Ще ви помогнем. Ако пък нямате време да развивате вашата фейсбук страница – също ще го направим вместо вас.

Важни методи при развитието на фейсбук страницата са общуването с потребителите и предоставянето на полезна информация за тях. Но съществен ефект има и даването на специални отстъпки.  В случай, че услугите или стоките позволяват това – всеки месец давайте различни остъпки само за феновете на фейсбук страницата ви. Това е работещ инструмент.

Публикувайте и анкети! Така ще следите мнението на активните потребители и може много по-лесно да се ориентирате както и как да им предложите, за да са доволни.

Друг съвет – използвайте истински снимки на стоките или услугите, които предлагате. Не е нужно да публикувате снимки свалени от интернет. Истинско доверие се печели само като показвате снимки направени точно на тези стоки и услуги, които предлагате.

Не прекалявайте с публикациите. Започнете с по-малко и според реакцията на потребителите реагирайте и вие. Понякога многото публикации на ден отблъскват.

Дългите публикации не са за предпочитане. Стремете се да се изразявате с около 100 знака.

Задавайте въпроси! Така вашите потребители ще са ангажирани и ще изразят личното си мнение.

Ако сте начинаещ във facebook маркетинг или нямате време да се занимавате с това – свържете се с нас. Ще го направим!

facebook маркетинг

Start typing and press Enter to search