Евтин уеб сайт?

Евтин уеб сайт

Евтин уеб сайт в никакъв случай не означава некачествен уеб сайт. Дори в повечето случаи скъпите уеб сайтове са всъщност такива, каквито ви предлагаме ние като достъпни и подходящи за всеки бизнес или личен сайт.

Какво всъщност прави уеб сайта, който може да ви предложим да бъде с по-ниска цена?

Това е, че използваме готови системи, професионално направени и ежемесечно поддържани като се обновяват. Ние просто ги инсталираме за вас, запълваме ги с първоначалната информация, обучаваме ви как да се справяте сами. Предимството е и, че предварително си избирате визията и всъщност още преди да имате сайта вие имате ясна представа как ще изглежда и функционира той.

Да, повечето уеб сайтове се правят по този начин.  Не е нужно да се измисля топлата вода. Нужно е да я ползваме.

Не е проблем да се разработи и персонален дизаин. Може дори да се закупи  вече изработен такъв, като се откупят правата и този дизаин няма да се продава и да други потребители. Просто трябва да прецените нужно ли е това и каква точно е целта.

Изработването на уеб сайт на готови системи като Джумла, WORD PRESS и други ползват предимството и на това, че за тях са направени стотици допълнителни модули като социални бутони, коментиране с фейсбук, регистрация с фейсбук, СЕО модули и много, много други функционалности.

Ако желаете да поговорим за тези неща и да направим за вас финансово достъпен и качествен уеб сайт, свържете се с нас чрез формата за контакт.

http://r-media.org

Start typing and press Enter to search