Евро-2012

- реклама -

БНТ с нова спортна интерактивна платформа

В навечерието на най-голямото футболно събитие за годината – Европейското първенство в Полша и Украйна и олимпийските игри в Лондон, Българската национална телевизия ще зарадва зрителите си и с нова, интерактивна платформа. Журналистическият екип на медията е отговорен за съдържанието и интерактивната комуникация с аудиторията.
Именно защото БНТ иска да обезпечи дългосрочно много едновременни посетители да могат да гледат онлайн мачовете по футбол, волейбол и други спортни събития – като олимпийските игри в Лондон, в Сочи и Рио Де Жанейро, световните първенства по футбол в Бразилия, Русия и Катар, бе изработен спортен портал sport.bnt.bg, който ще бъде активен още от 5 юни.

От 6 юни всеки ден на адрес euro2012.bnt.bg феновете на най-великата игра ще имат възможност да влязат в специализираната страница за футболното първенство и да направят така желаната от тях обратна връзка с нашите коментатори и репортери, да коментират всяка статия, да прочетат компетентните анализи на гостите в студията: Пламен Марков, Ангел Червенков, Явор Вълчинов, Станимир Стоилов.
Специално за първенството БНТ поиска от своите партньори да осигурят възможността за голям трафик на спортния сайт, включително и когато в последния кръг от груповата фаза се играят едновременно два мача. Тук всеки ще може да се да се откаже от нуждите на телевизионния си приемник, ползвайки преките предавания в сайта, но само за потребители на територията на България, тъй като за чужбина правата се държат от УЕФА, а не от БНТ.

Не на последно място е и играта за Евро-2012 в сайта на БНТ – „Избери най-красивия гол и ни кажи какво знаеш за голмайстора”. Верни на принципа, че зрителят е над всичко, момчетата, поддържащи euro2012.bnt.bg вече близо месец въвеждат информация за съставите, статистики, историята на първенството и т.н., за да направят дните между 8 юни и 1 юли едно незабравимо изживяване. И да покажат на аудиторията в мрежата кой е верният им избор през лятото, когато на 27 юли бъдат открити и олимпийските игри в Лондон!

- реклама -
Previous articleЕВРО 2012
Next articleЕВРО 2012 по БНТ