Еротично шоу с бразилки

1Дубльор на Емил Димитров участва в еротично шоу с бразилки

 

За първи път столичани ще станат свидетели на уникално шоу, съчетаващо еротика и латино танци.  Така нареченият Amazonia Dance Project, който ще срази публиката в единственото кубинско заведение у нас, комбинира салса, меренге, афро денс и еротични мотиви в движенията и във визията.  Зад проекта стои Елена Бали, която, освен че участва в спектакъла, е и негов хореограф.

Един от водещите танцьори на Amazonia Dance Project е известният модел Диан Христов, който придоби още популярност като „дубльора на Емил Димитров“. Красавецът участва в клипа на песента „Моя страна, моя България“, сниман след смъртта на естрадната легенда, и играе ролята на Емил Димитров на млади години.

Останалите танцьори в Amazonia Dance Project са повече от екзотични и идват от държави като Бразилия и Кот Д`Ивоар. Част от концепцията на проекта е участниците в програмата да се сменят за всяко представление. Така те са винаги непредсказуеми и готови да изненадат публиката с нещо ново.

Всички заинтригувани от Amazonia Dance Project ще мога да ги видят за първи път на живо в София  на 24.10. в най-екзотичното място на столицата “La Cubanita”.

 

 

Start typing and press Enter to search