Ерос Рамацоти разкрива душата си

Ерос Рамацоти

ерос

ЕРОС РАЗКРИВА ДУШАТА СИ СПЕЦИАЛНО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СИ ФЕНОВЕ
Всички фенове на Ерос Рамацоти ще могат да се възползват от ексклузивното предложение на организаторите на събитието от “Жокер Медия” и издателство “Сиела”, а именно: да се сдобият с билет за най-голямото музикално събитие тази година в България заедно с официалната биография на звездата на специална цена. Бройките са ограничени, така че само първите, които си закупят билети от ценови категории 100 и 120 лв. от сайта на Eventim, ще могат да се възползват от промоцията.
“Заклевам се” е първата официална биография на Ерос Рамацоти. За първи път звездата решава да разкаже за живота си в книга, като за тази цел е поискал помощта на известния италиански писател Лука Бианкини, автор на популярните романи “Instante Love” (2003) и “Ti seguo ogni notte” (2004).
Бианкини прекарва няколко месеца с легендата, придружавайки го в САЩ, където разговаря с него за професионалните и личните проблеми в живота му и за изключителната му кариера. Резултатът от тези разговори е уникален словесен портрет на Ерос Рамацоти, който Бианкини рисува на фона на най-хубавите и популярни песни на певеца. Феноменалните успехи на италианската звезда са съпроводени с радости и разочарования, със страхове и меланхолични настроения след раздялата с топмодела Мишел Хунцикер и с надежди да запази връзката си с дъщеря си Аврора.
“Заклевам се” е уникален поглед към личния живот на Ерос, който той обикновено пази ревностно от медиите. “Може би е дошъл моментът да направя така, че да ме опознаете малко повече какъв съм”, споделя самият изпълнител в предговора на изданието. “Защо пък да не взема да разкажа на някого какъв е наистина моят живот?”

- Advertisement -