ЕРОС РАМАЦОТИ ПРЕДСТАВЯ…

- реклама -spot_img

ЕРОС РАМАЦОТИ ПРЕДСТАВЯ

ЕРОС РАМАЦОТИ ПРЕДСТАВЯ “ПЕРФЕКТЕН” НОВ АЛБУМ

 

Новият албум на Ерос Рамацоти “Perfetto” от днес е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България. По стара традиция за звездата той излиза едновременно на италиански и испански.

“Perfetto” включва общо 14 нови парчета, които са записани в различни студия в Лос Анджелис, Милано и Рим през последната една година. Дискът е продуциран от самия Ерос Рамацоти, под вещия надзор на Клаудио Гуидети. В албума вземат участие различни музиканти, които и преди са работили с изпълнителя по различни проекти – Вини Колаюта на барабани (работил с Джон Мичъл, Хърби Хенкок, Куинси Джоунс, Ленърд Коен) и Майкъл Ландау на китара (работил с Майкъл Джексън, Джеймс Тейлър, Майлс Дейвис и др.).

“Perfetto” бележи голямото завръщане на Ерос към композициите, изпълненени с живи инструменти и далеч по-малко електронна музика, отколкото при повечето записи от днешно време. Първият сингъл от проекта “Alla Fine Del Mondo” вече разби класациите в Италия, Франция и Испания. Според спецовете в огромни хитове ще се превърнат и парчетата “Il Tempo Non Sente Ragione” и заглавното “Perfetto”. Почитателите на италианската звезда подчертават в социалните мрежи, че дискът звучи много по-близо до класическите записи на Ерос от началото и средата на 90-те.

Световното турне на Ерос Рамацоти, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента. София също ще стане част от обиколката на 26 септември (събота).

 

- реклама -spot_img