ЕРОС РАМАЦОТИ ИСКА ПОВЕЧЕ ТОК

- реклама -spot_img

ЕРОС РАМАЦОТИ

ЕРОС РАМАЦОТИ ИСКА ПОВЕЧЕ ТОК ОТ РЕД ХОТ ЧИЛИ ПЕПЪРС И ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

Ерос Рамацоти изненада организаторите на концерта си в София с изискване за потребление на огромно количество ток. Мярката се налага най-вече заради светлинното шоу и мощния звук, които ще зарадват всички фенове в “Арена Армеец” на 26 септември. От столичната зала веднага коментираха, че подобни изисквания не са имали дори за концертите на световни звезди като Ред Хот Чили Пепърс и Дженифър Лопес взети заедно.
В края на миналата година стана ясно, че заради грандиозното събитие ще трябва да бъде направена и сериозна реорганизация на конструкцията на покрива на най-голямата и модерна зала у нас. Всички нужни промени ще бъдат извършени до септември под вещото ръководство на италианския екип на звездата.
Eros World Tour 2015 ще стартира на 12 септември в Римини, Италия, а българите ще бъдат едни от първите щастливци от цял свят, които ще могат да се насладят на невероятното шоу по повод 30-годишния юбилей на Ерос Рамацоти на сцената. Изпълнителят няма търпение да се срещне отново с феновете си и вече заяви, че усеща 2015-а година като една от най-силните си до момента.

- реклама -spot_img