Еко моловете

- реклама -

„Денят отблизо” с Мира коментира езикът на новото поколение и  Еко моловете„Денят отблизо” с Мира коментира езикът на новото поколение и

Еко моловете

 

Този понеделник в “Денят Отблизо” с Мира, екипът на предаването ще дешифрира езикът на новото поколение и всички онези абревиатури, които направиха електронното общуване по-бързо, a днес са част от речта на подрастващите. Дали “OMG” и “BRB” ще изместят родната ни реч или ще си останат само част от виртуалното пространство, зрителите ще разберат от езиковедите в студиото.

В поредицата „Майки и дъщери” ще ви срещнем ОТБЛИЗО с красавицата Ива Екимова и малката Дара, която е незаменим помощник на мама в кухнята. Специален гост на водещата Мира ще бъде изключителната  Диана Дафова, чиято песен излетя на борда на космическата  совалка „Колумбия”, а директорът на НАСА я покани като специален гост на изстрелването. Ексклузивни кадри от събитието стават част и от клипа към песента й. В понеделник предаването Диана ще разкрие и какви писма е получила от Хилъри Клинтън и покойния папа Йоан Павел Втори.

Във вторник в „Денят Отблизо” с Мира екипът на предаването ще попита хората в моловете защо ходят там и това ли е новата градска среда. Ще разберем и какво представлява Еко мола и има ли почва у нас. В рубриката „Мъжко момиче” тази седмица ще гостува една дама, която се занимава с наистина мъжки неща, Катерина Манолова – главен продуцент на БНТ2 и водеща на Студио „Формула 1”.

Предаването ще пренесе зрителите на БНТ и в приказките с дизайнерките Соня и Силвана, които правят рокли за принцеси, а отскоро и филмови костюми за Холивуд.

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -