Ефектно шоу в стил „Мулен Руж” ще изненада зрителите на БНТ

- реклама -spot_img

Конкурсът за избор на българската песен в Евровизия навлиза в съществения си етап. Битката между 22-мата полуфиналисти е тази събота точно в 20:30 ч. Всеки един от тях е подготвил специално шоу и изненади в представянето си, не само за да впечатли Академията и зрителите, но и да „оцелее” за големия финал. До там ще стигнат най-добрите 12 песни.

Зрителите ще могат да гласуват в рамките на 20 минути, веднага след като приключи изпълнението на последната 22-ра песен. По регламент песента, която събере най-много зрителски гласове ще се класира за финала. Академията също ще избере своята песен фаворит за финала. Ако една и съща песен е класирана и от Академията и от зрителите на първо място, втората песен за участие на финал е песента – класирана на второ място от зрителите. Останалите десет песни се класират, като 50 на 50 от оценката се формира от вота на Академията и зрителите. От един телефон ще може да се гласува с по един SMS за всяка песен.

Шоуто ще бъде в стил модерно вариете Мулен Руж – Бурлеска, а декорът е реален и обемен. Над 600 крушки ще светнат, за да видят зрителите едно необичайно и впечатляващо сценично решение. Музикални гости ще бъдат група „Gravity Co”, квартет „Стрингс”, а специална хореография за шоуто ще представят балет „Дива”. Водещи са Миленита и Среброто.

Включете се и подкрепете песента, която харесате на 14 януари. Шоуто започва в 20:30 ч. по БНТ 1 и БНТ Свят.

- реклама -spot_img