Единствено радио N-JOY с покритие на цялото българско Черноморие

- реклама -

Лятото започнаединствено радио N-JOY с покритие на цялото българско Черноморие

 

Днес, точно в 2:09 часа, настъпи астрономическото лято. Радио N-JOY ще поддържа доброто настроение на слушателите със страхотна музика и свежа програма през целия летен сезон. Най-голямата музикална радио верига в България – N-JOY е единствената в страната с покритие от най-северната до най-южната точка на българското Черноморие.

 Само хитове, уникални награди, неподправен хумор, музикални желания и специални поздрави се събират на честотата на радио N-JOY като предложение за много усмихнато и лятно настроение за жителите и всички почиващи в курортите по Черномориетo от Шабла до Синеморец. Много игри и чисто забавление очакват феновете на фаворита в радио ефира през целия летен сезон.

 През месец май по инициатива на радио N-JOY шест български радиостанции се обединиха около една истински позитивна идея. В едно утро като всяко друго N-JOY, Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа и излъчиха специален анонс, с който предизвикаха хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

 И през летните месеци радио N-JOY призовава слушателите да се усмихват по-често, да запазят позитивната емоция от всяка усмивка и така да направят всеки един момент от деня по-добър.

 Актуалните игри в ефира и пълна информация за покритието на  N-JOY в страната, можете да видите на  www.njoybg.com.

 

 

 

- реклама -