Eco-Friendly Color

- реклама -spot_img

          Италианския стилист Лоренцо Беларди и фирма АНТОАНЕТ  представят пролетно-летни тененции при прическите за 2012-та година

Eco-Friendly Color
Фотограф Димитър Калиновски

      NASHI LIFE

   Екологична боя за коса EcoFriendly Color

 Боите NASHI Life са ново поколение продукти, които от една страна осигуряват грижа за косата, а от друга – респект към природата. Те са истинска революция в колористиката и едно ново отношение към самите нас и  заобикалящия ни свят!  Притежават биоразграждащи съставки, които не са петролни деривати, а природни и биологични суровини, произведени в райони с доказан произход. Боите NASHI Life имат  рециклиращи се след употреба опаковки, а производството им е базирано на напълно обновяеми енергийни източници. Фирма Antoanette ги препоръчва на всички свои партньори, гарантирайки ново поколение цвят и грижа за косата.

 

Много повече от безамонячна боя!

Боята NASHI Life Eco-Friendly Color е ново поколение система за трайно оцветяване на косата.  Истинско богатсво е формулата й с иновативна технология за оксидация с биологичното масло AKL. Тази съставка осигурява стопроцентов комфорт за косата и сетивата. Маслото е без неприятен мирис, деликатно докосва скалпа, двойно защитава косата и има снижени алкални компоненти

 Другата сила на NASHI Life Eco-Friendly Color е  Multi Layer Technology – гаранция за траен цвят.

Еко-вкусовете на новото време!

През последните 20 години модата в потреблението еволюира от т.нар. “Юпита” (модерните, устремени в бизнеса си млади хора, готови на всичко за кариерата ), през “Dinks” (двойно по-богати, но без деца),  до днешните “Lohas” (привърженици на устойчив здравословен начин на живот).

Докато в миналото материалното благополучие  и задоволяването на прищявките стояха на първо място,

днешните  потребители  все повече  се ръководят осъзнато от идеята за общото благо, градят етичните си норми, грижат се и се отнасят с уважение към природата. За тях качеството е по-важно от количеството. Все по-голям брой потребители се отнасят отговорно към екологичните проблеми, без да се лишават от радостта и удоволствията на живота.

 

 

- реклама -spot_img
Previous articleАрган
Next articlePARLUX