Джансел Елчин планира сватба с двойничка на Анджелина Джоли

- реклама -spot_img

Актьорът от „Огнено сърце”  започва своята кариера на френската сцена, а днес се радва нa звездна слава в Турция

  

Турският актьор Джансел Елчин, който изпълнява главната мъжка роля в хитовия турски сериал “Огнено сърце”, в момента планира своята бъдеща сватба. Един от най-желаните ергени в Турция е на път завинаги да се обвърже с приятелката си  Пънар Апайдън, наричана от всички Анджи, поради голямата й прилика с холивудската звезда Анджелина Джоли.

 

На екрана, от ефира на Диема Фемили, 38-годишният Джансел  се превъплъщава в  образа на Мурат, известен музикант и наследник на богат и уважаван род в Истанбул, а зрителите могат да следят епизодите на поредицата „Огнено сърце” всеки делничен ден от 22.00 часа.

 

В реалния живот Джансел е живял цели 30 години в Париж, а до там, от малкото селце Тире, близо до Измир, го отвеждат родителите му, когато е дете. Той стартира кариерата си още по това време, а по-късно взима смелото решение да се завърне в Турция и да се снима в родните продукции. “Дълго време бях объркан за себе си и не можех да намеря вътрешно спокойствие, но вече разбрах, че да се намираш между две култури е предимство, а не проблем. Аз съм един французин в Турция и един турчин във Франция”, казва Джансел по повод на своите пътувания.

 Бащата на звездата е известен шивач, влюбен във Франция, където живее от 1964 година, а връщайки се назад във времето, Джансел се сеща за много щастливи мигове от детството, споделени с неговите баба и дядо.”Ако сега ме попитате какво е спокойствието, ще ви отговоря: да заспя в прегръдките на баба и дядо”, допълва актьорът. 

 

Преди да се срещне със славата на турска земя, във Франция Джансел се занимава с много и разнородни дейности. Докато посещава уроци по театрално майсторство,  той си изкарва прехраната като келнер, барман и дори като шофьор в прочутия хотел “Риц”. В крайна сметка, малко преди една от най-решителните стъпки в живота като брака, Джансел смята, че Франция го е направила свободен, щастлив и много толерантен човек без предразсъдъци завинаги. 

- реклама -spot_img