Двама души се сдобриха

- реклама -

Shamara_Dzambazki„Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и

Ангел Джамбазки

 

Людмила Филипова и Димитър Стоянов са политическилитературната двойка в утрешния епизод

 

 Утрешният епизод на „Стани богат” ще помири двама души, които стигнаха дори до СЕМ и прокуратурата в разногласията си – Мишо Шамара и Ангел Джамбазки. Именно песента „Бяло, зелено, червено” бе причината, поради която зам.-председателят на ВМРО подаде сигнал до СЕМ срещу скандалния рап изпълнител.

 

Пред водещия Ники Кънчев обаче двамата ще признаят, че отношенията между тях отдавна са се поуспокоили, а като доказателство за това ще направят една от най-силните игри този сезон. В ефира на „Стани богат” ще разберем защо като млад Ангел Джамбазки е отнасял полицейски палки, какво е общото между бащата на Мишо Шамара и Екватора, кой от тях е по-голям футболен фен и какво оръжие имат. Въпроси за моряшки татуировки, митични древногръцки герои и дори Мечо Пух са само част от областите, които ще предизвикат нестандартния тандем по пътя му към 100-те хиляди.

 Другата двойка, която ще седне на стола на богатството, е в състав внучка на политик, станала писател, и внук на писател, станал политик – Людмила Филипова и Димитър Стоянов. Двамата ще се срещнат за първи път именно в студиото на „Стани богат”. Пред Ники Кънчев внучката на Гриша Филипов ще признае, че винаги е искала да прилича на дядо си по отношение на дисциплината. Димитър Стоянов пък ще сподели кое е най-ценното, което е научил от Радой Ралин, а именно – умението да се живее скромно. Ще се окаже, че той и известният български хуморист са били и една и съща зодия по китайския календар.

 Как ще приключи играта на двата тандема и кой ще стигне до въпрос за по-голяма сума, ще разберем в утрешния епизод на „Стани богат” – от 20.00 ч. по Нова ТВ.

  

 „Стани богат” – всеки вторник, от 20.00 ч. по Нова ТВ, както и в безплатната онлайн платформа NovaPlay

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -