Думи, които даряват сила

na-48534Вдъхновение, смелост и увереност за всеки ден
Житейски уроци, които напътстват

Списанието на една от най-харизматичните жени в света Опра Уинфри – O, The Oprah Magazine – отбелязва десетия си рожден ден с тази въздействаща книга, която съдържа над шестотин вдъхновяващи идеи и цитати. Думи, които даряват сила е подбор от най-великите, пътеводни и мъдри проблясъци от страниците на списанието. Техни автори са политици, духовни водачи, писатели и актьори, философи и носители на Нобелова награда. Тук са прозренията на Екхарт Толе, Мея Ангелоу, Фил Макгроу, Марта Бек, Сузи Орман и десетки други по теми като любовта и секса, приятелството и благодарността, успеха, парите и много други. И разбира се и най-доброто от Опра – нейните най-паметни моменти, съветите ѝ за остаряването с блясък, любимите ѝ начини да благодари и начина й за преследване на най-щурите ви страсти.
Това е книга, която да държите на нощното си шкафче или до любимия си стол за четене – книга, към която постоянно да се връщате и да откривате нови пътища за осмисляне на живота всеки път, щом посегнете към нея.
Тези цитати ще обогатят живота ви – всеки негов аспект – материалния, интелектуалния, духовния, емоционалния… –
O, The Oprah Magazine (www.oprah.com) насърчава уверените и интелигентни жени да преследват мечтите си, да изразяват индивидуалния си стил и да правят избори, напътствани от ценностите на велики хора.
“Бъдете дръзки, бъдете различни, бъдете всичко, което ще спои целта и находчивата прозорливост против играта на сигурно.” – Сесил Бийтън, фотограф
“Провалът е пътен знак, който ви насочва в нова посока.” – Опра
“Мечтите се сбъдват. Ако не беше така, природата не би ни подтиквала да ги имаме.” – Джон Ъпдайк
“Чудесата понякога се случват, но по-често те се сътворяват с варя, находчивост, надежда и въображение, без да споменаваме потенето.”
“Щом ми кажат, че нещо е невъзможно, се заемам да докажа обратното.” – Ричард Брансън
“Всичко велико в този свят е постигнато със страст.” – Хегел
“Бог не иска от нас да успеем; иска само да положим усилия да го направим.” – Майка Тереза
“Какво друго е любовта, ако не разбиране и радост от факта, че другият живее, действа и преживява различно от нас…” – Ницше

Start typing and press Enter to search