Дует Мания

- реклама -spot_img

Дует Мания 

ДУЕТ „МАНИЯ“ С ЛЕТЕН РЕМИКС НА ХИТОВАТА ПЕСЕН

„НЕ ИСКАМ, НЕ МОГА“

 

Продуктивни и силно мотивирани от началото на летния сезон, сестрите Даниела и Юлия от дует „Мания“, заснеха клип към ремикса на хитовата песен ”Не искам, не мога”. Песента е от албума ”Не е истина” от 1999 година, по музика на Мария Нейкова, текст на Александър Петров. Ремиксът е дело на DJ Diass, а клипът е заснет в красива и живописна местност над район „Панчарево“ в София. Специално за снимките бе докаран най-атрактивния автомобил, модел Кайпан от 1961 г. /Чехия/, който през месец април участва на Ретро Парада в град Русе.

“Не искам, не мога е песен написана специално за нас от великата и незабравима Мария Нейкова. Освен че музиката е много красива и лесно запомняща се, текстът е силно въздействащ. Разказва историята на една голяма любов, която остава на една ръка разстояние… Щастливи сме, че песента стана златен хит на България”, споделят момичетата от дует „Мания“.

В основата на сюжета на клипа стои история с куфар. Веселата случка връща назад във времето Дани и Юлия, когато се подготвят за път към Норвегия заедно с тяхната група. “Дани реши да вземе възможно най-големият куфар, а аз й казах, че няма място за багажа на другите. Така започна един безкраен спор, в който се чуваше „ще го вземем – няма да го вземем!“, спомня си Юлия. Режисьорът Добри Николов се вдъхновява от разказа на сестрите и решава да придаде забавно винтич “намигване” към случката, която днес предизвиква много усмивки в момичетата.

След като през 2001 г. песента “Не искам, не мога” стана хит на БГ радио и бе включена в компилацията “Любими песни за любими хора”, сега дует “Мания” са решени да дадат нов живот на песента и да я превърнат в тотален летен хит за лято 2015.

***

„Не искам, не мога” – ремикс

Музика: Мария Нейкова

Текст: Александър Петров

Ремикс: DJ Diass

Режисьор: Добри Николов

Стилист: Августина Любенова – Тути

Коса: Парашкев Тодоров – Финчи

Грим: Зоран Костов

- реклама -spot_img