Драгомир Мънзов снима клип

DragomirХаресаният от Whitesnake български китарист чака кастинга в Цюрих, за да заснеме клип

 

Драгомир Мънзов, за когото наскоро бе оповестено, че е харесан от Whitesnake за закрит кастинг за китаристи, стартира безкомпромисно солова кариера. Нашият музикант все още няма отговор от румънския промоутър на легендите, но в момента, в който се планира заминаването му за кастинга в Цюрих, ще съчетае пътуването със заснемане на клип. Видеото ще е на вече готовото му авторско парче „Така зимуват раците”, което е вдъхновено от темата за приятелството. На път за Цюрих или на връщане Драгомир ще мине през Мадрид, където негови приятели от аудиовизуално студио ще му помогнат за клипа на пилотното му авторско парче. Известен още като автор на безспорния хит „Дай ми време” на „Конкурент”, Драгомир планира много зрелищен клип с филмови ефекти. Относно Whitesnake нашият музикант е оптимист и вярва, че е напълно възможно поне да опита да стане част от кастинга на рокаджиите (групата е чула негови записи, след контакт с румънския им промоутър по интернет). „Дори и нищо да не стане, самият факт, че от групата са харесали записите, които изпратих, достатъчно ме зарежда. Дори стимулира още повече творческия ми хъс, а клипът с или без Цюрих вече е планиран”.

Пилотната авторска песен на Драгомир „Така зимуват раците” е първото му авторско парче,  в което той пее. Той е автор на музиката и текста, а аранжиментът е съвместно дело с Емо Бояджиев. До момента китаристът има самостоятелен инструментален  албум, който носи името „Забранен”.

„Така зимуват раците” е пилотното парче от следващия му самостоятелен албум, в който ще бъдат включени освен песни и инструментали. 

Start typing and press Enter to search