Домино

- реклама -spot_img

Графа

“Домино” на Графа е най-въртяната българска песен в ефира за втора поредна седмица. Хитът ще бъде представен в акустична версия на едноименния концерт в Зала 3 на НДК на 25-ти ноември

Месец след официалната премиера на “Домино”, Графа има много поводи за радост – песента се превърна в хит в интернет и в родния ефир, като втора седмица е на първо място по излъчвания сред българските песни, а интересът към концерта е голям, повече от половината зала вече е разпродадена. Музиката, текста и аранжимента на сингъла са написани изцяло от Графа, а видеото, режисирано от Bashmotion перфектно улавя емоцията на парчето.

Последният акустичен концерт на Графа беше през 2006 г. В интернет форумите фенове коментират, че отдавна чакат точно такъв тип лайф от любимия си изпълнител. За всички меломани атмосферата на акустичния концерт е много ценна. Ще имат възможността да видят артист, чието творчество познават добре в една по-различна светлина. За лайфа Графа работи с едни от най-добрите български музиканти – Мирослав Иванов – китари, Ивайло Звездомиров – бас китара, Борислав Бояджиев -барабани и перкусии, Краси Тодоров – пиано, Венци Трифонов – кларинет и саксофон и ЛаТиДа – беквокали. Репетициите са ежедневни, сетлистът включва 21 песни, между които “Враг”, “Дим да ме няма”, “Заедно”, “Най-щастливия човек” и др.

Билетите за концерта на 25-ти ноември са на цени от 30, 40 и 50 лв. в Билетния център на НДК, Ивентим и Тикетпортал.

- реклама -spot_img