Долината на слънцето

- реклама -spot_img

Долината на слънцетоСемейни драми и шокиращи разкрития в нов

хърватски сериал по Нова ТВ

 

Премиерният „Долината на слънцето” обещава емоционална история с елементи на истински  трилър

 На 02 май, премиерно за българската публика, Нова ТВ ще завърти един от най-успешните хърватски сериали – семейната теленовела „Долината на слънцето”. Всеки делничен ден от 15 часа зрителите ще имат възможността да следят вълнуващата емоционална история за любов, страст, загубено доверие и наново изградено приятелство, а заглавието обещава да представи  много нови талантливи имена от хърватската сцена.

 

На екран долината на слънцето се оказва в малко живописно градче, а там ежедневието на героите не винаги е толкова безоблачно. След внезапната смърт на съпруга си, Ева Крал (в ролята актрисата Ана Виленица) решава да се премести от столицата в уютното Ябланово, където той е държал кантора години наред. Пътуването обаче променя живота й из основи, защото там тя намира неочаквано разкритие. Оказва се, че нейният съпруг е водил двойствен живот и е създал друго семейство, а втората му жена сега отглежда техния петгодишен син. Въпреки шока от новината, в крайна сметка Ева решава да приеме предизвикателството, да купи стара изоставена къща в града, да  я ремонтира и да я превърне в собствен хотел, а така тя се надява да забрави болката и да започне живота си отначало.

След нейното пристигане, ежедневието на малкия град е силно променено, а новите отношения ще хвърлят светлина върху отдавна пазени тайни. Един от най-известните хърватски сериали проследява съдбата на хората в една особена обстановка, в която животът им се преплита по различни начини, а те не могат един без друг. Сюжетът събира темите за приятелството и любовта в напрегнати и интересни моменти, които ще създадат усещането за истински трилър.

В продукцията зрителите ще видят още актьорите Иван Херцег, Бояна Грегорич Виезович, Роберт Курбаша, Петар Чиритович и други.

 

„Долината на слънцето”, от 02 май 2012 г. всеки делничен ден, 15.00 часа

- реклама -spot_img