„Добро утро” с БНТ 2

- реклама -

„Добро утро” с БНТ 2

На 14 април в ефира на БНТ2 стартира празничното издание на новото сутрешно предаване „Добро утро с БНТ 2”. То ще предложи практични решения на ежедневните проблеми, полезни съвети по темата на деня, а зрителите ще имат възможност да се включат в ефир с въпроси и предложения. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 09.00 до 10.00 ч., а водещи на сутрешния блок ще бъдат журналисти от четирите телевизионни регионални центрове в Благоевград, Варна, Пловдив и Русе.

Водещи на сутрешния блок ще бъдат новите лица на БНТ2. Всеки понеделник „Добро утро с БНТ 2” ще казва Йона Мавревска от Благоевград. Тя е завършила право в Австрия и България, но има дългогодишен опит като телевизионен журналист в регионални и национални медии. Във вторник зрителите ще започват деня си с водещия Калчо Петков от Русе, който е познат на зрителите с репортерските си находки в следобедния блок „България днес”. В сряда „Добро утро с БНТ 2” ще се излъчва от студиото във Варна. Репортерката от регионалния център Силвия Благоева за първи път ще дебютира на екран на 18 април. В четвъртък /19 април/ дебют на екран ще има и журналистът от БНР – Радио Пловдив Михаил Гръблев. Завършил е славянска филология и специализация по журналистика в ПУ „Паисий Хилендарски”. Създател е на Български образователен портал, с който през 2009 година печели наградата „Най-добър млад предприемач за град Пловдив“.
Всеки петък сутрешният блок на БНТ 2 ще се излъчва от различен град – Благоевград, Варна, Пловдив и Русе.

На 14 април в 9:00 ч. стартира специалното празнично издание на „Добро утро с БНТ 2“ от Русе. Водещият Калчо Петков и неговите гости ще предложат различни идеи за боядисване на яйца на тези, които не са успели да го направят в четвъртък. Репортерът Румен Бахов ще покаже как се намира и оцветява яйце от щраус, а Кремена Николова и главният готвач на българския кораб „Ариана” заедно ще месят козунак по специална рецепта. В стария спор за първенството на яйцето и кокошката петелът винаги остава в сянка. Жителите на Симитли поправят тази грешка с ревю на петлите по Великден, за което в аванс ще разкаже репортерката от Благоевград Йона Мавревска. На всички, които няма да пропуснат великденската служба, екипът на БНТ 2 от Варна ще припомни основните правила за облекло и поведение в църква.
В специалното издание „Добро утро с БНТ 2” ще има и други предложения за развлечения през почивните дни, както и великденски поздрав от брежанските баби.

Не пропускайте „Добро утро с БНТ 2” на 14 април в 09.00 ч. !

- реклама -
Previous articleАбсурдите
Next articleМетафора