ДИМИТЪР МАРИНОВ СЕ СРЕЩНА С МАРИУС ДОНКИН И АКТЬОРИ ОТ НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

Българският актьор от Холивуд Димитър Маринов, който спечели заедно с екипа „Оскар“ за филма „Зелената книга“, беше специален гост в Народния театър „Иван Вазов“ днес. Той се срещна с директора Мариус Донкин и част от актьорите от трупата, които репетират в два премиерни спектакъла.

След половинчасовата среща с Мариус Донкин, който поздрави Маринов за големия успех, актьорът посети репетициите на спектакъла „Братя Карамазови“ на Голяма сцена и се запозна с режисьора Деян Пройковски. Премиерата на „Братя Карамазови“ е на 3 и 4 април в София и на 6 и 7 в Пловдив, а в представлението участват ВЛАДИМИР ПЕНЕВ, ДЕЯН ДОНКОВ, ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ, ЕМИЛ МАРКОВ, ДИМИТЪР НИКОЛОВ, ВАЛЕРИ ЙОРДАНОВ, ЙОРДАН БИКОВ, ЙОСИФ ШАМЛИ, АНА ПАПАДОПУЛУ, АЛЕКСАНДРА ВАСИЛЕВА, ЖОРЕТА НИКОЛОВА, РАДИНА КЪРДЖИЛОВА.

Веднага след това на Камерна сцена го очакваше екипът на „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“ – режисьорът Бина Харалампиева и звездния актьорски състав – ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА, ИВАН ЮРУКОВ, ДАРИН АНГЕЛОВ И РАДИНА БОРШОШ. Премиерата на спектакъла е на 26 март на Камерна сцена.