ДИМИТЪР БЕРБАТОВ И МАРТИН ПЕТРОВ ИДВАТ ЗА БЕНЕФИСА НА ХРИСТО СТОИЧКОВ

- реклама -spot_img

Великите футболисти са поредните участници в юбилейния мач за 50-годишнината на Камата

 

Две от най-емблематичните звезди в новата история на българския футбол, Мартин Петров и Димитър Бербатов, се присъединяват към впечатляващата селекция от легендарни имена по случай юбилея на Христо Стоичков. И двамата без колебание потвърдиха поканата и участието си в предстоящия титаничен сблъсък „50 години номер 8“ на 20 май.

В супершоуто на стадион “Васил Левски” великите остриета на България ще излязат на терена специално, за да покажат своето уважение към великия номер 8 и техен треньор в националния отбор.

„За мен е чест да приема поканата. Благодарен съм за възможността да споделя празника на Христо Стоичков и да засвидетелствам още веднъж своето уважение и признание към него.“ – заяви двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който в момента играе в гръцкия ПАОК (Солун).

„Не съм си и мечтал за това. За мен наистина е огромна чест да се включа в юбилея.“ – сподели бившият играч на Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити Мартин Петров. „Един е Стоичков! Той доказа за пореден път какъв голям българин е.“ – допълни бързоногото крило.

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа.

ХРИСТО СТОИЧКОВ

- реклама -spot_img