Дидие Щосел за Главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп”

- реклама -

„Нова Броудкастинг Груп” назначава нов Главен изпълнителен директор

  „Нова Броудкастинг Груп” обявява назначаването на Дидие Щосел за Главен изпълнителен директор. Решението влиза в сила от днес.

 

Дидие Щосел е заместник-председател на борда на директорите на Нова ТВ от 2009 г. Бил е Председател на борда на директорите на „Болкан Медия Груп” в периода между 2007 г. и 2009 г. Дидие притежава магистърска степен от INSEAD и е специализирал „Управление на институциите в ЕС” в университета ENA в Париж. Преди пристигането си в България през 2005 г., е заемал различни позиции в организации в Лондон, включително позицията Главен Изпълнителен Директор на HSBC Инвестиционно Банкиране.

 Светлана Василева напуска Групата, за да поеме нови професионални предизвикателства.

 Андерс Нилсън, Изпълнителен вицепрезидент на Централноевропейската Броудкаст дивизия в „Модърн Таймс Груп” – „MTG АB” и Председател на борда на директорите на Нова ТВ заяви: „Бих искал да приветствам Дидие на новата му позиция в Нова ТВ. Той демонстрира сериозни лидерски и мениджърски умения през последните шест години в MTG. Назначаването му ясно потвърждава твърдия ангажимент на МТG да продължи развитието на медийната си група в България и аз ще се радвам да работя с него в бъдеще. Бих искал също да благодаря на Светлана Василева за нейната работа и резултатите, които постигна през последните две години, и да й пожелая успех в бъдещите й начинания”.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleЛятното кино
Next articleFASHION DAYS