Дичо и V.O.XX

                  Дичо и компания пътуват в космоса

 

Дичо и момчетата от групата му V.O.XX ще се лутат из млечния път, търсейки ново райско кътче. Това е историята в едноименното парче на бандата, което скоро ще се появи на музикалния хоризонт заедно с видеоклип. „Млечният път” по забавен начин засяга все по-обсъжданата тема за края на света. В него се разказва как през 2012-та година Земята е пренаселена и човечеството трябва да я напусне, за да търси своето ново място за пребиваване. Но в крайна сметка се оказва, че нашата планета си остава най-доброто място за хората.

Фентъзи сюжетът на „Млечният път” е показан по атрактивен начин и във видеото. За ефектните моменти говори фактът, че част от снимките са правени сред филмов декор. Във видеото фигурира специално изработена от скулптор ракета, с която Дичо и бандата му V.O.XX излитат в космоса. Във видеото участва и приятелката на Дичо, Карина, която е шофьор на бус за обир.

 

Парчето „Млечният път” е подпомогнато и спонсорирано от EUROMAXX. Музиката е дело на китариста на V.O.XX Петър Рангелов, а текстът на Румен Гайдев – Гаро.

Очаквайте скоро!

 

 

 

Start typing and press Enter to search